Αποκριά_2024

Τη φετινή Αποκριά ντυθήκαμε με κέφι και χαρά και γιορτάσαμε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελίκης. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείο Μελίκης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Προδρόμου – Αγίας Τριάδας και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των δύο σχολείων οργάνωσαν μια πολύ όμορφη γιορτή για όλους μας! Στήθηκαν ψησταριές, το παιχνίδι δεν σταμάτησε και η μουσική και ο χορός έκαναν αυτή μας τη σύμπραξη μια πολύ όμορφη και γλυκιά εμπειρία.

Παράλληλα, εκδηλώσεις και δράσεις έγιναν και στο σχολείο μας τις επόμενες μέρες της Αποκριάς με την κατασκευή μασκών, τη δημιουργία ευφάνταστων αποκριάτικων στολών με απλά υλικά, την αναβίωση εθίμων, όπως το γαϊτανάκι αλλά και οι παραδοσιακοί χοροί στην αυλή του σχολείου.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούμε εγκάρδια τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όχι μόνο για την προσφορά εδεσμάτων αλλά και για τον τρόπο που στέκονται πάντα αρωγοί στις δράσεις και τις ανάγκες του σχολείου μας.