Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Προδρόμου-Αγ. Τριάδας και οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου ευχαριστούν θερμά το Παγκόσμιο Ελληνικό Δίκτυο Αλληλεγγύης υπέρ των νέων για Σπουδές, Επαγγελματική Ένταξη, Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα «ALLILONnet.gr» για την ευγενική χορηγία τριών οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίες θα ενισχύσουν το εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών του σχολείου.

Καθώς η σύγχρονη εκπαίδευση καλείται να αξιοποιεί ολοένα και περισσότερο τις νέες τεχνολογίες, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου νιώθουν ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη δωρεά σύγχρονου και αξιόπιστου υλικού που θα ενισχύσει την εκπαιδευτική πράξη και θα δώσει τη δυνατότητα για ποιοτική σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε το υπάρχον εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό υλικό του σχολείου μας, στην ανανέωση του εργαστηρίου ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην ενίσχυση της καθημερινής σχολικής ζωής με νέα ενδιαφέροντα εργαλεία μάθησης και δημιουργίας.