Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, αλλά κυρίως με γνώμονα τη συνεχή φροντίδα του περιβάλλοντος, οι μαθητές του σχολείου καθάρισαν την αυλή του από τα πολλά σκουπίδια που μαζεύονται καθημερινά. Οι μαθητές επιχείρησαν με αυτήν τους την πράξη για ακόμη μία φορά να δώσουν το δικό τους μήνυμα σε όσους χρησιμοποιούν τα απογεύματα την αυλή και χωρίς δεύτερη σκέψη πετούν τα σκουπίδια τους κάτω και όχι στους ειδικούς κάδους.

Δυστυχώς, ένα από τα μεγάλα προβλήματα του σχολείου είναι ότι η αυλή του γεμίζει με σκουπίδια πολύ συχνά και οι μικροί μαθητές προσπαθούν κάθε φορά να την καθαρίσουν και να τη φροντίσουν, γιατί αυτός είναι ο χώρος στον οποίον παίζουν και περνούν το διάλειμμά τους και τον αγαπούν.

Τα παιδιά του σχολείου μας παρακαλούν θερμά όλους, για ακόμη μία φορά, να διατηρούμε τον χώρο της αυλής του σχολείου καθαρό και φροντισμένο, όπως τον αφήνουν τα ίδια όταν τελειώνει το σχολείο. Παρακαλούν όλους μας να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε σε αυτήν την προσπάθεια!