Συλλογή καπακιών και αποστολή τους στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας

Το σχολείο μας, στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και ανακύκλωσης που πραγματοποιεί και στη γενικότερη προσπάθειά του να εδραιώσει τις αξίες του σεβασμού και της αλληλεγγύης στους μαθητές του, πήρε την πρωτοβουλία να συλλέξει καπάκια νερού. Έτσι, από την αρχή της σχολικής χρονιά δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή γωνιά στο σχολείο, στην οποία τα παιδιά τοποθετούσαν τα καπάκια που συνέλλεγαν. Μαζεύτηκαν έτσι, με την προσπάθεια των παιδιών και των οικογενειών τους δύο μεγάλες μαύρες σακούλες.

Αναζητώντας τον κατάλληλο φορέα για να περισυλλέξει τα καπάκια, λάβαμε μια επιστολή από τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας, με την οποία ζητούσε τη συμβολή όλων στη συλλογή και στην αποστολή καπακιών. Κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των παιδιών, οι σακούλες δόθηκαν στη μεταφορική εταιρεία που αναλαμβάνει δωρεάν να μεταφέρει τα καπάκια στον σύλλογο μαζί με μία συνοδευτική επιστολή από το σχολείο που εξηγεί την προσπάθεια των παιδιών.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις δράσεις του συλλόγου και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλαμε κι εμείς στην προσπάθειά τους.

Η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Παραπληγικών Νομού Πέλλας προς το σχολείο μας για τη συλλογή και αποστολή καπακιών.