Αγορά βιβλίων από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου τη δωρεά βιβλίων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Προδρόμου-Αγ. Τριάδας. Η βιβλιοθήκη του σχολείου ενισχύθηκε και ανανεώθηκε, με νέα βιβλία, πολύ προσεκτικά επιλεγμένα από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για να ενισχύσουν την αγάπη των παιδιών για τη λογοτεχνία και να τα εμπνεύσουν με νέες ιδέες και σκέψεις.

Με αφορμή την άφιξη των βιβλίων στο σχολείο τα παιδιά συζήτησαν για τα εξώφυλλά τους και έφτιαξαν όμορφες ζωγραφιές, διάβασαν τις περιλήψεις των βιβλίων και τα ταξινόμησαν ανά ηλικία, οργάνωσαν την κεντρική βιβλιοθήκη του σχολείου αλλά κράτησαν και κάποια για τις βιβλιοθήκες των τάξεών τους, βοήθησαν στην καταγραφή τους και τέλος, ανυπομονούν να τα διαβάσουν!

Τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι μαθητές εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ευγενική προσφορά των βιβλίων, τα οποία θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων φιλαναγνωσίας του σχολείου και θα διευκολύνουν τους μαθητές στην πρόσβασή τους σε ποιοτικά βιβλία, κατάλληλα για την ηλικία και το αναγνωστικό τους επίπεδο.